Ένας από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες όλων των εποχών, με τον οποίον μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ο Πινόκιο, επιστρέφει δριμύτερος, αυτή τη φορά μέσα από την μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «Πινόκιο» του Ματέο Γκαρόνε, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο, έρχεται το Μάρτιο στους κινηματογράφους από την ODEON. Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας μεταμορφώνεται, στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε, σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι.

Αυτή την τρυφερή και ευαίσθητη ταινία θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Καρδίτσας από σήμερα στον θερινό κινηματογράφο της πόλης. Η ταινία Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε μεταμορφώνεται σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο.

Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει…

Ωρες προβολής : καθημερινά στις 21:10 Γενική είσοδος -7.5 € Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι: 6€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.