Η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας από την στιγμή που εισηγήθηκε θετικά και η Εθνική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, θα γίνει στις 4 Απριλίου.

Δηλαδή ύστερα από πέντε σχεδόν μήνες απραξίας, τη μεθεπόμενη Κυριακή εκτός απροόπτου θα έχουμε ξανά αγωνιστικές εκδηλώσεις για την εν λόγω διοργάνωση που θα επαναρχίσει από την 5η αγωνιστική ημέρα. Μιλάμε για μια καινούργια και παράξενη πρεμιέρα αφού σε διαφορετική κατάσταση βρίσκονταν οι ομάδες όταν ξεκινούσε κανονικά το πρωτάθλημα και σε διαφορετική τώρα… Κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα επηρεάσει και με ποιες επιπτώσεις την πορεία τους αν και εφόσον έχουμε νέο ξεκίνημα και πολύ περισσότερο ολοκλήρωση της σεζόν.

Υπερτονίζουμε τα “αν” και τα “εφόσον” διότι βρισκόμαστε μέσα στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού, με την κατάσταση απο πλευράς θανάτων, διασωληνώσεων και κρουσμάτων να περιγράφεται το λιγότερο ως τραγική.Οπότε το να μιλήσεις με σιγουριά για το τι ξημερών και ποσο μάλλον να προγραμματίσεις είναι αδύνατον. Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή θα έχουμε επανεκκίνηση της σεζόν, αλλά ποιος μας εγγυάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα δεν μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή; Η ζωή μας γενικώς από τον περασμένο Μάρτιο έχει αναποδογυρίσει άπειρες φορές, οπότε και στο χώρο του αθλητισμού, έχουν προσαρμοστεί άπαντες αναλόγως και προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. Η

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η Αναγέννηση βρίσκεται σε ρυθμούς προπόνησης από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και δόθηκε το “πράσινο φως” από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Εχει βεβαίως την εκκρεμότητα της διαδοχής του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία και τις προπονήσεις επιμελείται αυτό το διάστημα στο “Γιώργος Μπαζής” ο γυμναστής Δημήτρης Αετόπουλος. Υπάρχει, ως γνωστόν, ανοιχτή επαφή με τον Περικλή Αμανατίδη και θα λεγε κανεις μια πρώτη προσέγγιση και συμφωνία για συνεργασία η οποία όμως δεν έχει πιστοποιηθεί επί της πράξης, δηλαδή με το ν’ αναλάβει ο Θεσσαλονικέας τεχνικός τα ηνία άμεσα. Το κατά πόσο αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι κάτι που θα το δούμε.