Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μέσα στο καθεστώς της πλήρους απραξίας, περιέγραψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” την περασμένη Κυριακή ο Χρήστος Δεληγιάννης

Ο πρόεδρος του ΑΣΚ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί και τα προβλήματα που είναι αναπόφευκτα να προκύψουν σχετικά με την υπόσταση όλων των ομάδων, αλλά και του συλλόγου της Καρδίτσας.
Κατανόησε την απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα ως μέτρο αναχαίτισης της πανδημίας, στάθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν ακόμη και στη basket league που συνεχίζεται και ευχθήκε να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η περίοδος ώστε η αθλητική ζωή να επαναρχίσει ξανά.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και φυσικά το μπάσκετ έχουν πληγεί πάρα πολύ απ’ αυτή την ιστορία. Διαπιστώνουμε πλέον και οι άνθρωποι που βρισκόμαστε στο χώρο και οι φίλαθλοι πόσο μεγάλο κενό έχει δημιουργηθεί. Λείπει από την καθημερινότητα του κόσμου η αθλητική δράση και νοσταλγούμε τις στιγμές που βρισκόμασταν σε δράση. Ψάχνουμε από την τηλεόραση να δουμε κανενα ματς από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται στα οποία όμως είναι εμφανή επίσης τα προβλήματα” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος .Δεληγιάννης και συνέχισε περιγράφοντας και την κατάσταση στην ομάδα:

“Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση ήλθε σε μια περίοδο που ο σύλλογός μας είχε βάλει τις βάσεις για κάτι ακόμη καλύτερο με δεδομένο ότι είχαμε πλέον στη διάθεσή μας και το νέο κλειστό γυμναστήριο.Περιμέναμε δηλαδή να δούμε τη δυναμική που θα καταγράφονταν και μέχρι που μπορεί να είχε ταβάνι η πορεία μας.

Δυστυχώς με το που άνοιξε το γήπεδο ήλθε στη ζωή μας η πανδημία και αναποδογύρισε τα πάντα. Ελπίζαμε ότι το καλοκαίρι η κατάσταση θα καλυτέρευε, θα βλέπαμε και κατα τη διάρκεια της σεζόν και κόσμο στο γήπεδο, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Είμαστε πάνω από τρεις μήνες σε πλήρη απραξία και όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες έτσι και σε μας αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο και για τους αθλητές και για όλο τον οργανισμό του συλλόγου. Ας ελπίσουμε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όλη αυτή η ιστορία για να επιστρέψουμε σ’ αυτό που αγαπάμε…”

Στις εκτιμήσεις του για το αν και κατα πόσο υπάρχουν προϋποθέσεις να επαναρχίσει το πρωτάθλημα ο πρόεδρος του ΑΣΚ τόνισε ότι όλα θα εξαρτηθούν απο τα νούμερα της πανδημίας. Για την ώρα όλοι είναι στο “περίμενε”…

Στο παρακάτω βίντεο η εκπομπή της Κυριακής “Στη Σέντρα”. Από το 53′ και 40” η συνέντευξη του Χρήστου Δεληγιάννη: