Ευχάριστα είναι τα νέα από την εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη της αθλητικής δράσης που αφορά και στην Καρδίτσα!

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου μετέχει η Αναγέννηση και οι Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Σελλάνων, καθώς και στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 που μετέχει ο ΑΣ Καρδίτσας.

Επίσης και για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών που αγωνίζονται οι Ελπίδες.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του gazzeta:

«Ευχάριστα μαντάτα στο μέτωπο του αθλητισμού, καθώς η αρμόδια υγειονομική επιτροπή θα δώσει το ΟΚ για την έναρξη πέντε κατηγοριών σε μπάσκετ, πόλο και χάντμπολ, αλλά και για να αρχίσουν προπονήσεις στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου και την Α2 μπάσκετ ανδρών.
Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς και σαφείς δίνεται το πράσινο φως για να αρχίσουν αγώνες πιθανότατα από το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/2) και μετά σε:

Α1 μπάσκετ γυναικών
Α1 πόλο ανδρών
Α1 πόλο γυναικών
Α1 χάντμπολ ανδρών
Α1 χάντμπολ γυναικών

Για όλε τις παραπάνω κατηγορίες φυσικά και θα απαιτούνται τεστ κορονοϊού. Επίσης θα δοθεί το ΟΚ για προπονήσεις από τη Δευτέρα και μετά σε:

Α2 μπάσκετ ανδρών
Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου
Ποδόσφαιρο Σάλας
Α’ Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου
Παράλληλα θα ανοίξουν και τα κλειστά κολυμβητήρια με συγκεκριμένους όρους (χωρίς χρήση αποδυτηρίων και με ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά)
Θα ανοίξουν και τα χιονοδρομικά κέντρα και ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς και φυσικά μέσω της ΚΥΑ.

Επί της διαδικασίας ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, παρουσίασε αναλυτικά όλα τα στοιχεία για όλες τις κατηγορίες και ότι άλλο χρειάστηκε στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ακολούθως δόθηκε η σχετική έγκριση.»