Προσφορές σε εμπορεύματα και είδη που διατίθενται σε επιχειρήσεις της Καρδιτσας θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι επισκέπτες του Μαγεμένου Δάσους.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία για τη στήριξη του εμπορικού και του επαγγελματικού κόσμου της πόλης που αναλαμβάνει η Δημοτική αρχή Καρδίτσας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο. Ειδικότερα όπως ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Σ. Εκιζογλου και η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ρούλα Νιάκα οι έμποροι καθώς και όλοι οι επαγγελματίες της πόλης (εστίασης κλπ) θα μπορούν να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Μαγεμένου Δάσους και πάντα σε επιλεγμένα είδη καθώς η εποχή δεν επιτρέπει γενικευμένες εκπτώσεις. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αφορά στο σύνολο του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της πόλης και έχει ως στόχο να υπάρξει μια διαδραστικότητα μεταξύ του θεματικού πάρκου και της εμπορικής και επαγγελματικής αγοράς.

Όπως εξήγησαν τόσο ο δήμαρχος όσο και οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου, ο κάθε έμπορος ή επαγγελματίας θα προσκομίζει στο περίπτερο πληροφοριών με δική του πρωτοβουλία κέρτες με την επωνυμία του καταστήματος του και την προσφορά που κάνει για τους επισκέπτες του Μαγεμένου Δάσους (π.χ. έκπτωση 10% σε ρούχα, έκπτωση σε ροφήματα, ποτά, φαγητό, έκπτωση σε υπηρεσίες). Η κάρτα θα μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα στα χρονικά όρια λειτουργίας του Μαγεμένου Δάσους δηλαδή μέχρι στις 6 Ιανουαρίου.

Μεγάλη η επισκεψιμότητα

Εν τω μεταξύ τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μια διαρκής αύξηση του ενδιαφέροντος για το Μαγεμένο Δάσος. Μέχρι στιγμής οι επισκέπτες αγγίζουν τις 15.000 και η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι καθημερινή. Μέχρι σήμερα εκτός από τις χιλιάδες μαθητές αλλά και τους μεμονωμένους επισκέπτες από το νομό και από διάφορα σημεία της χώρας, έχουν έρθει οργανωμένες εκδρομές από Κόρινθο, Αθήνα, Φάρσαλα, Βόλο, Λαμία, Καρπενήσι, Εύβοια, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Χαλκίδα, Κομοτηνή,Τρίκαλα, Λάρισα, Τύρναβο, Αλεξανδρούπολη,Κοζάνη, Λουτράκι κ.α. Εξάλλου πολύ ενδιαφέροντα είναι τα σχόλια των επισκεπτών. Χαρακτηριστικά το γκρουπ από Κέρκυρα που επισκέφτηκε το Μ.Δ. την Κυριακή, έχοντας αντίστοιχες εμπειρίες και από άλλα αντίστοιχα θεματικά πάρκα, έκανε τα καλύτερα σχόλια λέγοντας πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που δεν έχει εμπορευματοποιηθεί ενώ το επίπεδο των υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό.