Έναν απόλυτα ρομαντικό και πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός από τη Λάρισα για να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του. Ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας ήταν ο χώρος που ο Κώστας Ζαφειρόπουλος έστησε το σκηνικό για την…ταινία της ζωής του.

Την περασμένη Πέμπτη μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο λειτουργίας του κινηματογράφου κ. Αποστόλου και με “συνεργούς” τους φίλους του, κανόνισε με την αγαπημένη του Ράνια Τσάπου και την παρέα τους να βγουν για να απολαύσουν μια ταινία στον  θερινό κινηματογράφο.

Έκπληκτη η κ. Τσάπου έμεινε με το…στόμα ανοιχτό όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι πρωταγωνίστρια είναι η ίδια! Ο σύντροφός της έφτιαξε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής το οποίο έπαιξε στη μεγάλη οθόνη. Όταν τελείωσε η προβολή, ως σωστός ιππότης, γονάτισε και ζήτησε από την καλή του να τον παντρευτεί. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό.

Προφανώς η απάντηση ήταν θετική…

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αντίστοιχη πρόταση είχε γίνει πριν από τρία περίπου χρόνια στον χειμερινό κινηματογράφο.

Τ.Σ.