Ενόψει του σπουδαίου αγώνα του ΑΣΚ με τον Ολυμπιακό ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την ομάδα της πόλης ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας μέσω της συγέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Γι’ αυτό το λόγο χθες το πρωί παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου όπου κάλεσαν τους Καρδιτσιώτες που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να συμβάλλουν όπως μπορεί ο καθένας για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας…

O Δήμαρχος Καρδίτσας βασίλης Τσιάκος ανέφερε πως η κοινή πρωτοβουλία του Δήμου με την ομάδα είναι πολύ σημαντική για να στηριχθούν άνθρωποι που έχουν απόλυτη ανάγκη και μάλιστα εν όψει της εορταστικής περιόδου.

“Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου καθώς και οι άλλες δομές που σχετίζονται με το κοινωνικό σύνολο όπως το κοινωνικό φαρμακείο κλπ προσφέρουν σημαντικό έργο και οφείλουμε όλοι να τις στηρίξουμε” ειπε ο Δήμαρχος.
Ακόμη ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την πολύ εύστοχη και επίκαιρη πρωτοβουλία της όπως ευχαρίστησε και την αντιδήμαρχο κ. Σούφλα για την συνεχή και άοκνη προσπάθεια της να στηρίξει τον συνάνθρωπο μας.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας κ. Χρήστος Δεληγιάννης υπογράμμισε ότι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλης σημασίας για τον ΑΣΚ. “Η προσέλευση του κόσμου που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας αναμένεται μεγάλη.

Η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή αποφάσισε να αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία κοινωνικής δράσης με στόχο να ενισχυθούν οι συνδημότες μας που έχουν ανάγκη ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες των εορτών” είπε μεταξύ άλλων ο κ Δεληγιάννης.

Η αντιδήμαρχος ευπαθών κοινωνικών ομάδων κ. Σούφλα τόνισε ότι έχει μεγάλη σημασία αυτές τις ημέρες όλοι να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας. “Η δημοτική αρχή σιτίζει καθημερινά περίπου 450 άτομα στην πόλη. Όμως έχουμε μεγάλες ανάγκες και ιδιαίτερα στα χωριά μας” είπε η κ. Σούφλα. Με τη σειρά της ευχαρίστησε την ομάδα για την πρωτοβουλία και τη βοήθεια της. Τέλος είπε ότι έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν άτομα του κοινωνικού παντοπωλείου που θα συγκεντρώνουν τα τρόφιμα ενώ υπογράμμισε ότι το τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας.