Στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου το πρωτάθλημα βετεράνων στίβου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη δύο σπουδαίων Καρδιτσιωτών αθλητών. Του Γιάννη Παλαμιώτη και του Θανάση Καλογιάννη.

Ο ΣΕΒΑΣ με ανακοίνωσή του ενημερώνει σχετικά:

«Στην Καρδιτσα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Βετεράνων.

Όλοι το αγκαλιάσαμε με πολύ αγάπη και σεβασμό.

Η Πόλη δυστυχώς είχε μείνει στο περιθώριο για πολλά χρόνια.Το γεγονός της ανάληψης των αγώνων των βετεράνων θεωρείται μεγάλο γεγονός όπως πρέπει να είναι.Εμείς οι Καρδιτσιώτες,αν και τα χρονικά περιθώρια είναι στενά,ανασκομποθήκαμε και θα κάνουμε ευπρεπέστατους αγώνες αντάξιος και όπως αρμόζει σε αθλητές που δόξασαν την χώρα μας στο παρελθόν και συνεχίζουν και σήμερα να την δοξάζουν. Πρόθεσή μας είναι η πόλη μας να αποδείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα.

Το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, Συνδιοργανώνεται από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ τον ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ τον ΣΕΒΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και την ΟΕΒΑΣ .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Καρδίτσα, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, στις 15 και 16 Ιουνίου 2019. https://veterkard.wixsite.com/karditsa2019

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μνήμη του
ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ και ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.»

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΒΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ