Συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Ορθοδόξου Χριστιανικής Αγωγής Καρδίτσας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Αγωγής κ. Καρράς και τα μέλη κ.κ. Ανυφαντής, Διαμαντής, Ευαγγελόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Χριστιανικής Αγωγής σε τομείς που βοηθούν στην ανάπτυξη και την εμπέδωση του θρησκευτικού συναισθήματος.

Τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα του καθήκοντα και ανέπτυξαν τον προγραμματισμό της Χριστιανικής Αγωγής για τους επόμενους μήνες.

ΚΑΠΗ


O Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρακολουθεί την πλούσια δραστηριότητα της Χριστιανικής Αγωγής και θα συνεχίσει να συμπαρίσταται και να βοηθά, στο μέτρο του εφικτού, τους σκοπούς και στόχους της.

Παράλληλα τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο επισκέφτηκαν στο γραφείο του μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Καρδίτσας.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν το ΚΑΠΗ.

Ο κ. Νούσιος ενημερώθηκε ενδελεχώς για τις δράσεις των τοπικών δομών υποστήριξης τρίτης Ηλικίας, όπως επίσης για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκε η συμβολή της Περιφέρειας στη διεύρυνση των παροχών του ΚΑΠΗ Καρδίτσας στα μέλη του και το ζήτημα του παραρτήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λαχανά και Ηπείρου.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος κ. Δ. Κάμπας, η Γραμματέας κα Ε. Χύτα και οι σύμβουλοι κ. Χ. Καραντώνης και Π. Σιατήρας.