ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

• Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στο τέλος κάθε αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής για το πως διαμορφώνεται για τον Ατρόμητο Παλαμά η υπόθεση παραμονή.

• Με 3/3 νίκες μπορεί να σωθεί, αν τα αποτελέσματα πάνε φυσιολογικά.Οι βασικοί του ανταγωνιστές Ν. Αρτάκη, Δίστομο και Ν. Κεραμίδι έχουν δύσκολα και μεταξύ τους ματς.
‘Οπως και ο Ατρόμητος, ο οποιος θα παίξει στο Δίστομο την τελευταία αγωνιστική και ίσως είναι ‘’τελικός’’.

• Πριν απ’ αυτό όμως υπάρχουν άλλα ματς ‘’κλειδιά’’ που τα αποτελέσματα θα κρίνουν πολλά.‘Οπως το παιχνίδι του Κεραμιδίου με τη Ν. Αρτάκη , της Ν. Αρτάκης μετά με τον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου, αλλά και τι θα κανει ο Αμβρυσσέας στα δύο δικά του δύσκολα ματς, με ΑΟ Υπάτου εντός και Ηρακλή Λάρισας εκτός.

• Και φυσικά το τι…στάση θα κρατήσουν οι λεγόμενες ‘’αδιάφορες’’ βαθμολογικά ομάδες του ομίλου.Οι οποίες παίζουν το λεγόμενο …ρυθμιστικό ρόλο και σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι και οι πιο κερδισμένες. Ιδιαίτερα δε, αν πέσουν στα χέρια τους ομάδες που ‘’καίγονται’’.

• Δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης στη Γ’ Εθνική, όπως είπε προ ημερών κορυφαίο στέλεχο της ΕΠΟ. Αλλωστε ο σχεδιασμός για του χρόνου προβλέπει 4 όμιλοι στην κατηγορία .

• Τον εαυτό της μέσα σε ένα κακό δεκάλεπτο αδίκησε η Μικτή Ομάδα Κ-17 της ΕΠΣ Καρδίτσας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μαγνησία στις Καμινάδες. Μία αμυντική ανισορροπία στο χρονικό αυτό διάστημα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην φιλοξενούμενη ομάδα να ξεφύγει στο σκορ, σε ένα κατά τα άλλα ανοικτό ματς. Οι ελπίδες παραμένουν για την 2η θέση, αρκεί να γίνει το 2/2 με Φωκίδα-Εύβοια.

• Η κανονική περίοδος στην Α’ Ερασιτεχνική ούτως ή άλλως ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει νωρίτερα, είτε με πλέι -οφ ,είτε χωρίς και πριν καλά καλά φύγει ο Μάρτιος και πιάσει η Ανοιξη. ‘Οπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει ένα ακόμη μίνι πρωτάθλημα, τα πλέι-οφ,για τους τέσσερις πρώτους της κατάταξης.

• Μεγάλο όμως θα είναι το διάστημα της απραξίας για τις περισσότερες ομάδες και μέχρι να ξαναμπούν στο γήπεδο. Μιλάμε με τους πρόχειρους υπολογισμούς για 4-4,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας μέχρι να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες…

• Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει τελειώσει εδώ και λίγες αγωνιστικές για τον Θεσσαλικό Ματαράγκας .Θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος και εν συνεχεία θα τα βάλει κάτω για τον σχεδιασμό η διοίκηση. Μία πρώτη σκέψη είναι σίγουρα η ανανέωση της συνεργασίας με την τεχνική ηγεσία.