Πιο υδροφόρο εξελίσσεται το φετινό έτος συγκριτικά με το περυσινό,καθώς στο δεκάμηνο έπεσαν περισσότερα από 570χιλιοστά νερού, όταν το αντίστοιχο δεκάμηνο πέρυσιέφταναν τα 450 χιλιοστά.
Εξέλιξη η οποία αναμφίβολα οφείλεται στον τεράστιο όγκο νερού που έπεσεστην περιοχή προ διμήνουαπό την καταστροφική κακοκαιρία της 18ης Σεπτεμβρίου, με τις πλημμύρες ναεπιφέρουν συντριπτικόχτύπημα στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
Σε ότι αφορά τον προηγούμενο μήνα, Οκτώβριο,είχαμε περίπου 60 χιλιοστάνερού, ποσότητα σχεδόνστα ίδια επίπεδα με τα περυσινά (76 χιλιοστά). Ο φετινός Σεπτέμβρης θα μείνειπάντως ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη των Καρδιτσιωτών, από τιςκαταστροφές και τους θανάτους που προκάλεσαν ηπρωτοφανής κακοκαιρία καιτα ορμητικά νερά που κατέκλυσαν τον ιστό της Καρδίτσας.
Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»











