Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου – για άλλη μια φορά – ανέβηκαν τα δύο παιδιά του Καρδιτσιώτικου βάδην, ο Αλέξης Παπαμιχαήλ και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα…

Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο Αλέξης  στα 20χλμ, έφτασε στην 11η νίκη του στη διοργάνωση, αφού πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού σε 1ώρα 28.36. Ο έμπειρος πρωταθλητής έκανε μία κούρσα προπονητικού χαρακτήρα, την τελευταία του σε αυτό τον κύκλο αγώνων. “Έτσι όπως έχει γίνει φέτος η σεζόν δεν υπήρχε κίνητρο. Στόχος ήταν να μείνω σε εγρήγορσή στη σεζόν. Τώρα θα ξεκουραστώ για λίγες ημέρες κι έπειτα θα μπω και πάλι σε διαδικασία προπόνησης προκειμένου να είμαι έτοιμος να μπω και πάλι στους αγώνες του χειμώνα, όπου θα ισχύει και το ράνκινγκ. Από εδώ και πέρα στρέφω την προσοχή μου, αποκλειστικά και μόνο στα 50χλμ. βάδην”, είπε ο έμπειρος αθλητή. Τη δεύτερη θέση στους Άνδρες κατέκτησε ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάδα Πάτρας) με 1.34.13 και τρίτος ο Ανθιμος Κελεπούρης (ΟΚΑ Βέροιας) με 1.36.08.

Η ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ

Η Αντιγόνη στον τελευταίο της αγώνα στη σεζόν δεν είχε κανένα πρόβλημα να τερμάτισε σε 1.34.00 και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κύκλο των εμφανίσεων της. “Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το πως εξελίχθηκε όλη η χρονιά. Ο σημερινός ήταν ένας αγώνας προπόνησης, ωστόσο ήταν ωραίο που φέτος το αγώνισμα μας ήταν μαζί με το πρωτάθλημα Α/Γ. Τώρα θα κάνω διακοπές κι έπειτα θα ξεκινήσω και πάλι την προετοιμασία μου για τη νέα χρονιά. Δεν έχω την πίεση του ράνκινγκ, αφού έχω ήδη το όριο για το Τόκιο, οπότε δεν ξέρω αν θα κάνω αγώνα μέσα στο 2020”, είπε η Ντρισμπιώτη.