Πέφτει αισθητά ο μέσος όρος ηλικίας των ατόμων που προσβάλλονται από τον κορωνοϊο και στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα η ανησυχία να είναι έκδηλη στις τάξεις των υγειονομικών.

Χθες το απόγευμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο, ένας 33χρονος Καρδιτσιώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Αγώνα», η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και το ιατρικό προσωπικό εξέταζε όλα τα δεδομένα και καταβαλλόταν προσπάθειες για να μην διασωληνωθεί.

Παράλληλα, εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο εκτός Θεσσαλίας, με πιθανότερους προορισμούς τη Λαμία ή το Αγρίνιο. Το πρωί, μια 32χρονη ρομά έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή.

Επίσης, ακόμη ένα 31χρονος ρομά, νοσηλεύεται σε επιβαρυμένη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Από κει και πέρα, ένας 55χρονος υγειονομικός από την Καρδίτσα, μεταφέρθηκε χθες από το Νοσοκομείο που νοσηλεύοταν στο Νοσοκομείο Λαμίας για να διασωληνωθεί, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

253 ενεργά κρούσματα στην Καρδίτσα Στον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων και στους νοσηλευόμενους από κορωνοϊό στη Θεσσαλία, αναφέρθηκε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα