Άλλες ομάδες παίζουν για το πρωτάθλημα «φιλικά» και στα παιχνίδια που έχει δώσει η Αναγέννηση μέχρι στιγμής τόσο για το Κύπελλο Ελλάδος, όσο και για τη super league 2 πέφτουν… «κορμιά»!

Άλλες ομάδες δεν έχουν ούτε έναν τραυματισμό από την έναρξη της σεζόν από τους αγώνες που έχουν δώσει και οι “κιτρινόμαυροι” μετράνε τη μία απώλεια πίσω από την άλλη κάθε Σαββατοκύριακο!

Απο τα… “δερπανοφόρα” του ΠΑΟΚ Β’ την περασμένη Κυριακή κατέληξε στο νοσοκομείο ο Νίκος Καρανίκας με μια βαθιά ουλή στο πόδι του η οποία μαλιστα ήταν επικίνδυνη για μόλυνση!

Επίσης αντικαταστάθηκε εκτάκτως ο Νίκος Γκόλιας (στο δεύτερο ημίχρονο) γιατί υπέστη τράβηγμα, ενώ ήδη το “ιατρικό δελτίο” είναι γεμάτο καθώς δεν αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς (αλλά και σε προηγούμενα) λογω τραυματισμών ο Λαγός, ο Κουτσιανικούλης, ο Μπιανκόνι και ο Λαρέα!

Με πρόβλημα επίσης έπαιξε και ο Κλάους Αθανασιάδης που είχε αιμάτωμα στο πόδι του ενώ δεν λείπουν τα μικροπροβλήματα και σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές!!!

Οι μόνοι μέχρι στιγμής που δεν κινδυνεύουν με τραυματισμό απο την ένταση των αγώνων και το πάθος των αντιπάλων, είναι το προπονητικό τιμ και οι διοικούντες στην εξέδρα!!!

Όλα αυτά, ενόψει μιας “καυτής” συνέχειας με αλλεπάλληλα ντέρμπι σε διάστημα τριών ημερών το ένα από το άλλο!

Θ.Κ.