Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία-οπλοχρησία άσκησε το Σάββατο ο εισαγγελέας στον 40χρονο από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του από ζήλια, την Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την 31 ετών σύζυγό του στο λαιμό και στη συνέχεια παραδόθηκε, με το κίνητρο της δολοφονίας να αποδίδεται στην «υπερβολική ζήλια» του συζυγοκτόνου.

Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του από «ζήλια».

Ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη.

Μετά την ομολογία του δράστη άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.

Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής διατηρούσε ψητοπωλείο στην περιοχή, ενώ στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διέμεναν εδώ και δύο χρόνια.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι οι τσακωμοί ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαρίου και ότι υπήρξε έντονη λογομοχιά την προηγούμενη ημέρα στο ψητοπωλείο.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη γυναικοκτονία

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι ιατροδικαστές στο πόρισμά τους αναφορικά με το θάνατο της 31χρονης γυναίκας, αναφέρουν ότι φέρει δύο τραύματα στην τραχηλική χώρα, δεν φέρει ίχνη πάλης και πιθανότατα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τι θα επακολουθήσει.

Ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν μαρτυρικός καθώς χτυπήθηκε από ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Πηγή : cnn.gr