Μία ιστορία εκδίκησης βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία έλαβε χώρα στην επαρχία Γορ του Αφγανιστάν την προ ηγούμενη εβδομάδα. Μία έφηβη, ηλικίας περίπου 14-16 ετών, σκότωσε δύο Ταλιμπάν και τραυμάτισε πολλούς ακόμα, για να εκδικηθεί τη δολοφονία των γονιών της από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές αντάρτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τοπικών αξιωματούχων, οι Ταλιμπάν σκότωσαν τους γονείς της νεαρής επειδή στήριζαν την αφγανική κυβέρνηση, με την εκτέλεση να λαμβάνει χώρα ακριβώς μπροστά από το σπίτι της οικογένειας. Οι αντάρτες εκτέλεσαν τον πατέρα και τη μητέρα της Κάμαρ Γουλ, καθώς τους έσερναν έξω από το σπίτι τους και η γυναίκα άρχισε να αντιστέκεται στους απαγωγείς τους.

Η νεαρή κοπέλα εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι και όταν κατάλαβε τα όσα διαδραματίζονταν λίγα μέτρα μακριά της, άρπαξε το όπλο που είχε η οικογένεια στην οικία, και έβαλε κατά των ανταρτών, σκοτώνωντας τους δύο που είχαν δολοφονήσει τους γονείς της και τραυματίζοντας πολλούς ακόμα.

Ακολούθως, άλλα μέλη των Ταλιμπάν έσπευσαν να επιτεθούν στο σπίτι της οικογένειας, όμως χωρικοί που βρίσκονταν κοντά στην οικία και ένοπλοι φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών τους απώθησαν. Αμέσως μετά το πέρας του άγριου περιστατικού, η έφηβη και ο μικρότερος αδελφός της οδηγήθηκαν από τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας σε ασφαλές μέρος, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές. Αφού έγινε γνωστό το περιστατικό, οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με σχόλια που χαιρετίζουν την «ηρωική» πράξη της κοπέλας, ενώ μια φωτογραφία της έφηβης να φορά μαντίλα και να έχει ένα όπλο στα γόνατα έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.