Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 40χρονος από τη Ματαράγκα, 27 νέα κρούσματα στο Νομό

Έχασε, δυστυχώς, τη μάχη με τον κορωνοϊό, ένας 40χρονος από τη Ματαράγκα που νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και την τοπική κοινωνία. O άτυχος 40χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος, ενώ στην ΜΕΘ νοσηλεύεται ακόμη ένας 48χρονος από το Ν. Καρδίτσας.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 3.585 κρούσματα σε όλη τη χώρα, από τα οποία τα 27 καταγράφηκαν στο Ν. Καρδίτσας. Παράλληλα ανακοινώθηκαν 36 νέοι θάνατοι, ενώ οι διασωληνωμένοι ανήλθαν σε 348. Στη Λάρισα καταγράφηκαν 252 μολύνσεις, στη Μαγνησία 165 και στα Τρίκαλα 73.
Σε συνολικό αριθμό 331 δειγμάτων στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας καταγράφηκαν 4 θετικά. Αφορούν έναν άνδρα και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 28 έτη.
Σε συνολικό αριθμό 73 δειγμάτων στην πλατεία Αγ. Παρασκευής καταγράφηκαν 3 θετικά. Αφορούν 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 22 έτη.
Όλα αρνητικά ήταν τα τεστ στον Παλαμά, στο Φύλλο και στο Μορφοβούνι. H μαζική δειγματοληψία θα συνεχιστεί σήμερα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.