Χωρίς το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της γυρίζει από τη Θεσσαλονίκη η Αναγέννηση καθώς στο παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ που έγινε στο κάκιστο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Οι “κιτρινόμαυροι” εγκλωβίστηκαν από τους “πιτσιρικάδες” του “Δικεφάλου” που με διπλή ζώνη άμυνας, συνεχές πρέσιγκ και δύναμη δεν τους επέτρεψαν να “απλώσουν” το παιχνίδι τους και να φθάσουν σε επίπεδα απόδοσης που μας έχουν συνηθίσει.

Μάλιστα όταν στο κρίσιμο διάστημα της αναμέτρησης είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο και πίεζαν για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, ήλθε η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπερ του ΠΑΟΚ σ’ ένα… “άγγιγμα” του Καρανίκα στον Κούτσια και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρει προβάδισμα δεκαπέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Λίγα λεπτά νωρίτερα στο 67′ η Αναγέννηση άγγιξε το 1-2 με κεφαλιά του Γκίνη στο δοκάρι, ενώ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για χαριστικές αποφάσεις του διαιτητή Κακουλίδη που δεν απέβαλε τον Κούτσια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80′!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε στο πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι (δύο συνολικά) να πετύχει ένα απίθανο γκολ με τον Τσαούση στο 21′ (γυριστό μέσα απο τη μικρή περιοχή), ενώ η Αναγέννηση είχε γρήγορη απάντηση με σουτ του Μπραμπίγια μέσα απο την περιοχή στο 26′

Το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου το συνεχές πρέσινγκ και το κλείσιμο των διαδρόμων απο τους νεαρούς του ΠΑΟΚ, που δεν επέτρεψαν σχεδόν σε κανένα σημείο του 90λεπτου στην Αναγέννηση να επιβάλλει το ρυθμό της.

Ετσι μοιραία φθάσαμε στην ήττα καθώς στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ζήτημα να παίχθηκαν 4 λεπτά ποδόσφαιρο!

Λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και αναλυτικό ρεπορτάζ και παραλειπόμενα στην εκπομπή Στη Σέντρα απο τη Θεσσαλία TV στις 9.30 το βράδυ…