Ήττα για την ΑΣΑ στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα Λάρισας (2-1)

Με άδεια χέρια γύρισε από το γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα η Αναγέννηση καθώς γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2.

Οι “κιτρινόμαυροι” χωρίς βαθμολογικό κίνητρο πλέον, βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς – νωρίς με γκολ του Βίγια απο το σημείο του πέναλτι στο 10′ και δεν βρήκαν τις απαντήσεις στη διάθεση των γηπεδούχων που παλεύουν για την παραμονή τους!

Παρά το ότι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, πέρα από μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Γκίνη στο 32′ δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν προβλήματα προς την περιοχή των αντιπάλων.

Μάλιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (55′) δέχθηκαν και δεύτερο γκολ με σουτ του Νούσιου και το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν στο 90′ της αναμέτρησης με τον Μπαντιμπαγκά, που νωρίτερα είχε επίσης ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Μπαλογιάννης (86′ Καραμόκο), Χατζής, Τιμπουέ, Καλούσης, Βίγια, Πετράκης (81′ Λουκάς), Νούσιος, Λίταινας, Σταματής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος (81′ Μπιανκόνι), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη (46′ Πολίτης), Δημούτσος (61′ Καρρίκι), Λαγός, Μπάλλας (81′ Μάνιος), Αθανασιάδης, Μπαντιμπαγκά, Βιδάλ (61′ Μπενγκόα).

• Ρεπορτάζ, καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα στην εκπομπή “Στη Σέντρα” στις 9.30 μ.μ. από τη Θεσσαλία TV.

• H ΦΩΤΟ από το Larisanet