Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα όπως είχε προαγραμματιστεί η συνάντηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου με τον Θέμη Καραμπέκο για να συζητήσουν για την αλλαγή της διοικητικής κατάστασης της Αναγέννησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε θετική εξέλιξη και είναι θέμα χρόνου οι “κιτρινόμαυροι” ν’ αλλάξουν σελίδα στην διοίκησή τους και να εισέλθουν σε μια άλλη περίοδο με σκοπό την άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες και μια πρωταγωνιστική πορεία…
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι συζητήθηκε, θα περιμένουμε όπως το επιβάλει η δεοντολογία την επίσημη ενημέρωση, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να έχουμε τη μετάβαση από τη διοίκηση Καραμπέκου στη διοίκηση Παπαδημητρίου.

Χθές μάλιστα μετά τη συνάντηση από τα γραφεία του ΑΣ Αναγέννηση λάβαμε και ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται ότι θα πραγματοποιηθεί γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση αναφέρει:
“Μετά από τις επαφές του προέδρου της Αναγέννησης κ. Θεμιστοκλή Καραμπέκου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, παράγοντες του ποδοσφαίρου, εντός και εκτός της οικογένειας της ΑΣΑ και τα μέλη του ΔΣ αποφασίστηκε η σύγκλιση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, η οποία θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες”

ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
Προαναγγέλθηκε, λοιπόν, η Γενική Συνέλευση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μην χαθεί χρόνος γιατί οι ημέρες απλώς επιβαρύνουν τον προγραμματισμό…
Πιστεύουμε ότι η αλλαγή σκυτάλης από την στιγμή που δρομολογήθηκε θα πρέπει να γίνει άμεσα μέσα στην εβδομάδα ώστε η Αναγέννηση να επανακτήσει την ηρεμία της και κυρίως να επανακτήσει τη χαμένη της συσπείρωση!

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μετά από πάρα πολύ καιρό η Αναγέννηση έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της Καρδίτσας και ο λόγος είναι απλός…
Μετά από τρία χρόνια κατραπακιών, κατηφορικής πορείας και τελικά καταποντισμού στα αζήτητα και στην ανυποληψία, ξεπηδά μια προσδοκία για ανάταση.
Για άμεση αλλαγή πορείας και για ένα “αύριο” που θα είναι πολύ καλύτερο απ’ αυτή τη μιζέρια που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια…
H αισιοδοξία πηγάζει βεβαίως από τις διεργασίες που γίνονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ξαφνικα εκεί που η Αναγέννηση προκαλούσε αποστροφή για ενασχόληση με τα διοικητικά μ’ αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να εισέλθουν στη θέση των συμβούλων άνθρωποι που δεν είχαν την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο, παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και μάλιστα με συγκεκριμένο πλάνο που άμεσα με το που θ’ αρχίσει να εφαρμόζεται αλλάζει επίπεδο στην ομάδα…

ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Αναφερόμαστε φυσικά στην πρόταση που κατατέθηκε επισήμως από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου ο οποίος από χθες μαζί με τους συνεργάτες του είναι και πλήρως απελευθερωμένος από την ενασχόλησή του με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου!
Η πρόταση αυτή, θυμίζουμε, περιλαμβάνει τα εξής:

–  Αμεση άνοδος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δίχως να περιμένει αναδιαρθρώσεις ή τη μη κάθοδο κάποιου άλλου σωματείου.

–  Ετοιμο σχέδιο για πρωταγωνιστική πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την εκ νέου άνοδο στην παραπάνω κατηγορία!

– Ετοιμο κατα μεγάλο ποσοστό το αγωνιστικό προφίλ με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα και προσαρμοσμένες κινήσεις στα δεδομένα μιας πρωταγωνιστικής πορείας.

– Λειτουργική διοίκηση και οικονομική στήριξη από γνώστες του αντικειμένου που ήδη έχουν δώσει διαπιστευτήρια κατορθώνοντας να φέρουν μια ομάδα κοινότητας στη Γ’ Εθνική δύο φορές!

– Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα του Συλλόγου που είχε χάσει όχι μόνο την αγωνιστική δυνατότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον παρεμβατικό ρόλο που δικαιούται σε ό,τι συμβαίνει στην πόλη.

– Συσπείρωση των φιλάθλων γύρω από το στόχο της ανόρθωσης ύστερα από ένα διάστημα που η Αναγέννηση έχανε συνέχεια κόσμο από το γήπεδο!

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ
Όλα τα παραπάνω που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανάτασης στο φίλαθλο κόσμο κι αυτό το βλέπουμε και απο τις συζητήσεις που έχουν πυκνώσει και απο το ενδιαφέρον που εκδηλώνει καθημερινά για τις εξελίξεις στα διοικητικά.
Οι ώρες αναμφίβολα είναι κρίσιμες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει αυτή η εξέλιξη στην Αναγέννηση, διότι απλούστατα είναι κοινής αποδοχής της φίλαθλης κοινότητας η οποία θ’ αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τελειώνουν γρήγορα τα διαδικαστικά ώστε να μη χαθεί χρόνος για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν…
Από τη νέα αυτή προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς που αγαπά την Αναγέννηση και την πρόοδο της περιοχής. Και η ευκαιρία για μια συστράτευση στα πλαίσια μιας προσπάθειας ανόρθωσης είναι πολύ μεγάλη και δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί…