Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Αρκεί μια στιγμή, ένα φυσικό φαινόμενο, για να μας αλλάξει τη ζωή. Το βιώσαμε έντονα στην Καρδίτσα με την πλημμύρα, το βιώνουν και συνάνθρωποί μας στη Λάρισα με το σεισμό!

Αυτές οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για εκατοντάδες ανθρώπους, αλλά εδώ είναι πάλι που έρχεται η αλληλεγγύη να καλύψει ακόμη και τα κενά που αφήνει ορθάνοιχτα η πολιτεία.

Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης και συγκεκρμένα οι ULTRAS GATE3 όπως και στην πλημμύρα, έτσι και τώρα ανταποκρίθηκαν άμεσα, πήραν πρωτοβουλίες και ήδη συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για να ξαλαφρώσουν το βάρος από τους πληγέντες και να σταθούν δίπλα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Βαδίζοντας στις πιο γκρίζες μέρες της τελευταίας δεκαετίας ακόμη ένα φυσικό φαινόμενο ήρθε να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε νοικοκυριά, δημόσια κτίρια, με περιουσίες μιας ζωής να χάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα.
Ο σεισμός με επίκεντρο δίπλα από την Ελασσόνα που έκανε τη γη να σείεται για ένα τριήμερο με πολλούς μετασεισμούς που ήταν αισθητοί σε όλους δεν μας αφήνει ανεπηρέαστους γιατί σαν κάτοικοι της Καρδίτσας ζήσαμε ανάλογες και σε μεγαλύτερο βαθμό καταστροφές από το πέρασμα του Ιανού.
Για αυτό το λόγο συλλέγουμε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και νερά ώστε να πάνε στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη…»