Ικανοποίηση επικρατούσε στις τάξεις της Αναγέννησης στο τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΛ, όχι τόσο για τη νίκη (που κι αυτή έχει τη σημασία του σε Θεσσαλικές αναμετρήσεις έστω κι αν είναι φιλικές), όσο κυρίως για την απόδοση.

Το στίγμα έδωσε και ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” Περικλής Αμανατίδης που τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας μας:
«Δε θα μείνω στη νίκη, θα μείνω στην εμφάνιση, η οποία ήταν πραγματικά γεμάτη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Είναι αυτό που μας ικανοποιεί και μας δίνει αισιοδοξία, ώστε να την κάνουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένη στο διάστημα ενός αγώνα. Χάρηκα με τη νέα εικόνα του γηπέδου, χάρηκα που ήρθε ο κόσμος μας και πιστεύω πως έφυγε ικανοποιημένος. Αυτή τη στιγμή αρχίζουμε σιγά σιγά να δίνουμε στην ομάδα μία αίγλη την οποία είχε χάσει.»

Για τη διάθεση κατοχής της μπάλας και κυριαρχίας που δείχνει η Αναγέννηση στα παιχνίδια της:
«Αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το στυλ παιχνιδιού οπότε αφού αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές πρέπει να τους δώσουμε αυτή τη δυνατότητα.»

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα:
«Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει, ομάδες χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν. Θέλω σε όλα τα γήπεδα οι φίλαθλοι να επιστρέψουν με ασφάλεια όσο μπορούν, αυτό θα το δουν και οι αρμόδιοι, έτσι ώστε το παιχνίδι να έχει και πάλι αυτή τη φυσική ομορφιά. Κόσμος, δύναμη, αγωνία, αδρεναλίνη, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς.»