Ένας παλιος γνώριμος της Αναγέννησης και της Καρδίτσας ήλθε προχθες στο Δημοτικό Στάδιο…
Ο λόγος για τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Περικλή Αμανατίδη που πέραν της έντασης που είχε ένα κρίσιμο μάτς, είχε και επαφές με διάφορους φίλους του από το πέρασμά του στην Αναγέννηση την διετία 2008-2010…

Στάθηκε ιδιαίτερα στο μαύρο χάλι στο οποίο βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου και θυμήθηκε τα όσα… τραβούσε η τότε ομάδα του, η Αναγέννηση!!!
Τα χρόνια περνάνε, οι αλλαγές στη ζωή μας είναι πολλές, αλλά η τραγική κατάσταση του χλοοτάπητα του Σταδίου παραμένει ως… “διαχρονική αξία”!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Ο Περικλής Αμανατίδης είχε κάτι βεβαίως να πει και για την Αναγέννηση καθώς στο διάστημα που ήταν προπονητής εδώ πέρασε πολύ έντονες στιγμές…
Σε δηλώσεις που έκανε στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι πραγματικά αδιανόητο να μην παίζει μπάλα την Κυριακή η Αναγέννηση. Δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς αυτό και είναι κάτι που πληγώνει αφάνταστα τον κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Ωστόσο, να ξέρετε κάτι. Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση! Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν όλοι απο τα λάθη που έγιναν ώστε να επανέλθει το συντομότερο ο σύλλογος εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει διότι είναι νομοτελιακό…”