ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 24ηςΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Tην άκρη του νήματος για το τι  μπορεί να συνέβη το βράδυ της 24ηςΙουλίου στην Αντίπαρο, αναζητά η οικογένεια του 19χρονου Καρδιτσιώτη.

Ο 19χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος λίγες ώρες μετά τη συμπλοκή του φίλου του με τον αστυνομικό στην Αντίπαρο και αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ Αθηνών.

Γι΄αυτό το λόγο, απευθύνουν έκκληση σε όποιονγνωρίζει ή είδε κάτι εκείνο το βράδυ, να επικοινωνήσει με τις αρχές, για να μπορέσει να ξετυλιχθεί το κουβάρι της μυστηριώδους αυτής υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Καρδίτσα, αλλά και όλο το πανελλήνιο.

«Το παιδί είναι παράλυτο στα πόδια. Γίνεται πολύ μεγάλη μάχη να ανακτηθεί το πάνω μέρος του κορμού, δηλαδή να μην οδηγηθούμε σε τετραπληγία. Η οικογένεια έχει υποστεί σοκ. Όλοι είναι επικεντρωμένοι στην εξέλιξη της υγείας του. Η ζωή όλων έχει αλλάξει ριζικά.

Βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του περιστατικού. Τραυματισμένο σε αυτή τη κατάσταση. Έκθεση αναφέρει πτώση από 4-5 μέτρα. Από πληροφορίες που έχουμε, δεν υπάρχει τέτοιο ύψος κοντά στο σημείο που βρέθηκε» είπε φίλη της οικογένειας του» μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Ο σκοπός της δημοσίευσης είναι να βρεθεί κάποιος. Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Η οικογένεια ζητάει κάποια πληροφορία από οποιονδήποτε αν είδε ή αν άκουσε κάτι ώστε να μάθουν πως συνέβη» συμπλήρωσε.