Αναλαμβάνουν καθήκοντα 11 επαγγελματίες υγείας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Σε 13 προσλήψεις προχωρά το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Στην πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας στις δομές δημόσιας υγείας της χώρας προχωρά το υπουργείο Υγείας με στόχο την ενίσχυση του συστήματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών. Από την κατανομή αυτή, το Νοσοκομείο Καρδίτσας ενισχύεται με 11 άτομα.
Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη έχουν κληθεί να αναλάβουν καθήκοντα οκτώ νοσηλευτές, δύο τραυματιοφορείς και ένας εργαζόμενος ειδικότητας ιατρικών εργαστηρίων. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία πρόσληψης ενός επικουρικού ιατρού.
Από την πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ σε όλη τη χώρα, οι 1.500 θέσεις αφορούν νοσηλευτές και οι 500 λοιπό επικουρικό προσωπικό. Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι διετούς διάρκειας. Να θυμίσουμε ότι η υποβολή των αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις, έληξε την Κυριακή.

13 προσλήψεις στο Παράρτημα Αποθεραπείας
και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Την ίδια ώρα το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πρόσληψης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19.
Συνολικά θα γίνουν 40 προσλήψεις εκ των οποίων οι 13 στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας.
Οι θέσεις έχουν ως εξής:
– μία ΠΕ Ιατρών (Παιδιάτρων)
– μία ΠΕ Ιατρών (Παθολόγων)
– μία ΤΕ Νοσηλευτών
– τρεις ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων / Βοηθών Νοσηλευτών
– τρεις ΔΕ Διοικητικός Επιμελητών Παιδιών / Επιμελητών / Επιμελητών Κοινωνικής Πρόνοιας / Επιμελητών

Πρόνοιας / Κοινωνικών Επιμελητών / Κοινωνικών Επιμελητών – Φροντιστών Παιδιών / Κοινωνικών Φροντιστών
– μία ΔΕ Μαγείρων
– τρεις ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει σήμερα στις 23:59. Η συνολική διάρκεια των συμβάσεων θα είναι έως 30-09-2020.