Η χαρά της νίκης στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν… άγνωστη για τους φίλους της Αναγέννησης!

Σε μια άνευ προηγουμένου πτωτική πορεία ο λαοφιλής σύλλογος δεν κατόρθωσε να κερδίσει ούτε ένα ματς και αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα μεσούσης της σεζόν έχοντας ως θλιβερό απολογισμό έναν βαθμό!!

Η τελευταία φορά που η Αναγέννηση γεύτηκε τη νίκη σε εθνικό πρωτάθλημα είναι πριν από δύο σχεδόν χρόνια και συγκεκριμένα στις 16 Μαϊου του 2018 στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Στάδιο για το πρωτάθλημα της football league!
Από εκείνη την ημέρα και μέχρι που γράφονται αυτές οι γραμμές οι “κιτρινόμαυροι” νίκες έχουν να επιδείξουν μόνον στο τοπικό πρωτάθλημα, αφού ως γνωστόν απουσίαζαν από τον… χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Είναι, λογικό, λοιπόν, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή να επικρατεί… ανυπομονησία στις τάξεις της ομάδας αλλά και των φιλάθλων της για την πρώτη νίκη.

Τη νίκη που θα σηματοδοτήσει μια διαφορετική πορεία, τη νίκη που θα βάλει την Αναγέννηση ξανά στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν εγκαταλείποντας το ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα τον οποίο της έδωσαν όσοι την διοίκησαν στη θλιβερότερη περίοδο όλων των εποχών!

Ο αγώνας με τη Φήκη Τρικάλων είναι ο πρώτος που ανοίγει την αυλαία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.
Και θα γίνει σε μια συγκυρία πραγματικά πρωτοφανή για την Καρδίτσα τόσο με όλα όσα προηγήθηκαν με τον κορωνοϊό (που δεν μας έχει εγκαταλείψει φυσικά ακόμη), αλλά κυρίως με την καταστροφική πλημμύρα…

Έχει, λοιπόν, πολλούς λόγους η ομάδα της Καρδίτσας να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.
Ο αντίπαλος (Φήκη Τρικάλων) μπορεί να μην τρομάζει υπό τα νέα δεδομένα που διαμόρφωσαν το αγωνιστικό προφίλ της Αναγέννησης το περασμένο καλοκαίρι, μπορεί να τον κέρδισε εύκολα στο φιλικό, αλλά εδώ το ματς θα είναι διαφορετικό και χρειάζεται προσοχή για να έλθει το ποθητό αποτέλεσμα…

Θ.Κ.