Μέχρι τα τέλη του δεύτερου δεκαήμερου του Φεβρουαρίου αναμένεται να μπουν στη «μάχη» του εμβολιασμού τρία Κέντρα Υγείας και οι δύο ΤΟΜΥ του Νομού Καρδίτσας.

Στο Νομό Καρδίτσας σήμερα λειτουργούν δύο εμβολιαστικά κέντρα, στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και στο Κέντρο Υγείας Παλαμά. Στα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας Καρδίτσας (πρώην πολυιατρεία ΙΚΑ), Σοφάδων και Μουζακίου καθώς και στις δύο ΤΟΜΥ Καρδίτσας, οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεκινήσουν το διάστημα 5-15 Φεβρουαρίου.

Η λειτουργία των συγκεκριμένων δομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ως εμβολιαστικά κέντρα μετατοπίστηκε χρονικά, καθώς αρχικά ο κεντρικός σχεδιασμός προέβλεπε την έναρξη των εμβολιασμών από χθες.

Να θυμίσουμε, όπως είχε γράψει ο «Νέος Αγών», ότι τις προηγούμενες ημέρες ανετράπη ο αρχικός σχεδιασμός και τα περιφέρεια ιατρεία του Νομού δεν θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του σχεδίου «Ελευθερία». Σε ότι αφορά τα εμβόλια, μέχρι και χθες είχαν πραγματοποιηθεί 1.085 εμβολιασμοί στην Καρδίτσα σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει το υπουργείο.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα