Ατσάλινη η ΑΣΑ κόντρα σε όλα κέρδισε και τον ΠΑΟΚ «Β» (1-0) - video

Μια ατσάλινη Αναγέννηση, που πηγαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα, πέτυχε μία ακόμη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη, καθώς μετά το σαρωτικό 5-2 επι της Βέροιας και το σπουδαίο “διπλό” στο Βόλο επί του Ολυμπιακού (0-1) επικράτησε και της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο με σκορ 1-0.

Απέναντι σε μια ομάδα που “σκύλιασε” να κάνει ζημιά και να κόψει βαθμούς (σε αντίθεση με ο,τι έκανε σε άλλα παιχνίδια φέτος), που είχε παίκτες από την πρώτη ομάδα και έπαιζε σαν σε τελικό οι “κιτρινόμαυροι” αντέταξαν απαράμιλλο πάθος και έφθασαν στο πολύτιμο τρίποντο που τους κρατάει ακόμη “ζωντανούς” στη μάχη της κορυφής και προκαλεί… φόβο στους δύο πρωτοπόρους, τη Βέροια και τη Λάρισα!

Η νίκη κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη με βάση τις ευκαιρίες που έβγαλαν οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη και θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο διαιτητής Ζαμπάλας δεν ακύρωνε ένα γκολ του Γκίνη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45’+1′), ως επιθετικό φάουλ προκαλώντας τις έξαλλες διαμαρτυρίες παικτών, παραγόντων, αλλά και των φιλάθλων…

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 22′ ο Μπάλλας από κοντά μετά από εξαιρετικό φάουλ του Μπενγκόα και απόκρουση του Μπουργάνη! (κεντρική ΦΩΤΟ)

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις, αλλά πάλι η Αναγέννηση ήταν αυτή που έβγαλε “καθαρές” φάσεις για γκολ, τόσο με το δοκάρι του Μπραμπίγια, όσο και στο τέλος με μια καταπληκτική προσπάθεια του Γκίνη που πέρασε οποιον βρήκε μπροστά του, αλλά νικήθηκε απο τον Μπουργάνη που απέκρουσε εξ επαφής πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία του.

Η μοναδική καθαρή φάση του ΠΑΟΚ “Β” ήταν στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε μια καταπληκτική απόκρουση του Γκέκα σε κεφαλιά.

Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται πλέον πως η Αναγέννηση αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα και είναι αναγκασμένη να “σκοτώνεται” σε κάθε ματς. Οι 40 βαθμοί, είναι κερδισμένοι πανάξια και πλέον η ομάδα κοιτάζει τη συνέχεια και το Θεσσαλικό ντέρμπι στα Τρίκαλα.

Αν κατορθώσει και κερδίσει τα δύο ματς που έχει σε εκκρεμότητα (Απόλλων Πόντου και Καβάλα) θα πάρει άλλους έξι βαθμούς και θα πλησιάσει ακόμη πιο πολύ στην κορυφή.

Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

1. Βέροια 49

2. ΑΕΛ 46

3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 40

4. ΑΟ Ξάνθη 36

5. ΠΟΤ Ηρακλής 32 -22αγ.

6. Νίκη Βόλου 32 -22αγ.

7. Αλμωπός Αριδαίας 30 -22αγ.

8. ΠΑΟΚ Β’ 29

9. Ολυμπιακός Β’ 28

10. Θεσπρωτός 24

11. Απόλλων Λάρισας 22

12. Απόλλων Πόντου 20 -20αγ.

13. Τρίκαλα 20

14. Πανσερραϊκός 20 -22αγ.

15. Πιερικός 19

16. Ολυμπιακός Βόλου 16 -19αγ.

17. Καβάλα 15 -20αγ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις, το γκολ του Μπάλλα, αλλά κι αυτό που ακύρωσε ο διαιτητής προκαλώντας ένα κύμα αγανάκτησης.