Τον νυν Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο, ανακοίνωσε επισήμως η Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο για το Δήμο Καρδίτσας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Τσιάκος που από το 2010 μέχρι σήμερα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Π.Ε Καρδίτσας, είναι ο «εκλεκτός» της Ν.Δ. για να διεκδικήσει το μεγαλύτερο Δήμο του Νομού, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Τσιάρα στην πολυπληθή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Καρδίτσα.

Μάλιστα στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην οποία παρέστησαν κεντρικά και τοπικά στελέχη, αιρετοί και πλήθος κόσμου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε επισήμως πλέον την εκ νέου υποψηφιότητα του σημερινού Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από την Καρδίτσα λοιπόν άρχισε να ξετυλίγεται το «νήμα» των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας που θα ριχτούν στη «μάχη» των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι κ.κ. Αυγενάκης και Τσιάρας ήταν κεντρικοί ομιλητές στην ανοιχτή εκδήλωση που είχε ως θέμα το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, στην οποία μίλησαν επίσης ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς και ο κ. Κώστας Τζανακούλης που συμμετέχει στην αρμόδια επιτροπή του κόμματος.