Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια 43χρονου στη Νέα Ιωνία, ο οποίος υπέστη ανακοπή στον ύπνο του. Πρόκειται για τον Γιώργο Κατσαρό, εργαζόμενο στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του βύθισε σε απέραντη θλίψη τους οικείους του. Ο άτυχος άνδρας δεν σηκώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης από το κρεβάτι. Η αδερφή του με την οποία ζούσαν μαζί αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν καλά και κάλεσε αναστατωμένη σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μετέβη άμεσα στον τόπο και πρόλαβε τον 43χρονο ενώ ακόμη είχε σφυγμό και βρισκόταν στη ζωή. Οι διασώστες έκαναν επανειλημμένες προσπάθειες να τον επαναφέρουν. Επί ώρα έδιναν κυριολεκτικά μάχη, δίχως, όμως, αποτέλεσμα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του «πάγωσε» την οικογένειά του, συγγενείς και οικείους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Δεν είχε όμως κάποιο σύμπτωμα τις προηγούμενες μέρες που να προϊδεάζει για το παραμικρό. Ιδιώτης γιατρός πιστοποίησε τα αίτια θανάτου του.

Η κηδεία του τελέστηκε προχθές Πέμπτη από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στο Διμήνι, όπου ήταν το πατρικό του σπίτι.

Ο Γιώργος Κατσαρός καταγόταν από τα Τρίκαλα και διέμενε στη Νέα Ιωνία. Ηταν γόνος πολύτεκνης οικογένειας, καθώς κατέλειπε εφτά αδέρφια. Δυστυχώς, όμως, είχε χάσει τους γονείς του. Στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου ήταν πάντοτε συνεπής στα καθήκοντά του. Οι συνάδελφοί του ενημερώθηκαν με θλίψη για
τον ξαφνικό χαμό. Το ίδιο και οι συνάδελφοι της αδερφής του Βέρας Κατσαρού, η οποία είναι δικαστικός υπάλληλος.

Ο 43χρονος δυστυχώς δεν πρόλαβε να αποκτήσει δική του οικογένεια.