• Ολα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται από την Δημοτική Αρχή

Με 84 έργα συνολικού ύψους 70 εκ. ευρώ που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε έχουν δημοπρατηθεί και σύντομα θα ξεκινήσουν είτε βρίσκονται προς δημοπράτηση, η δημοτική αρχή Καρδίτσας φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα της πόλης και των χωριών ώστε “ο Δήμος Καρδίτσας να γίνει πραγματικά ο Δήμος που αξίζει να ζεις” όπως χαρακτηριστικά τόνισε χθες σε συνεντευξη τύπου ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος.

Ο κ. Τσιάκος πλαισιώμενος από τον αντιδήμαρχο εργων κ. Γ. Μάττα έκανε μια συνολικά παρουσίαση των έργων που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο δήμο Καρδίτσας δίνοντας έμφαση στην πρόταση που έχει κατατεθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

«Με μεράκι και πολλή δουλειά κάτω από αντίξοες συνθήκες τις οποίες διαμόρφωσαν η πανδημία και ο Ιανός, κάνουμε πράξη το όραμά μας» τόνισε ο κ. Τσιάκος και συνέχισε: «Με πολλή δουλειά, μεθοδικότητα, συνεργασία ωριμάσαμε μελέτες, λάβαμε αδειοδοτήσεις, αξιοποιήσαμε και αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας. Αλλάζουμε την Καρδίτσα με έργα που ανήκουν στους δημότες και σε καμία δημοτική αρχή»”.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα