Για δεύτερη μέρα 33 νέες μολύνσεις κορωνοϊού στο Ν. Καρδίτσας

Κατά 65% αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα της μετάλλαξης «Δέλτα»

Τον ίδιο υψηλό αριθμό κρουσμάτων, 33, κατέγραψε για δεύτερη ημέρα σήμερα ο Νομός Καρδίτσας. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 2.125 κρούσματα σε όλη τη χώρα και 31 νέους θανάτους ενώ οι διασωληνωμένοι ανήλθαν σε 331.
«Δέλτα»
Παράλληλα κατά 30 αυξήθηκαν τα κρούσματα της μετάλλαξης «Δέλτα» που εντοπίστηκαν στο Νομό σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα από τα 46 καταγεγραμμένα όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα ο Οργανισμός ανέβασε τον αριθμό στα 76 (άνοδος 65%).
Δειγματοληψίες
Από τα 330 δείγματα που λήφθησαν στην πλατεία Παυσιλύπου, καταγράφηκαν 4 θετικά. Αφορούν 3 γυναίκες και 1 άνδρα με διάμεση ηλικία τα 36 έτη.

Σε συνολικό αριθμό 91 δειγμάτων στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής καταγράφηκε 1 θετικό. Αφορά άνδρα ηλικίας 41 ετών.

Όλα αρνητικά ήταν τα τεστ που λήφθησαν στην πλατεία των Σοφάδων, στο προαύλιο του Δημαρχείου Μουζακίου και στο Μαυρομμάτι.

Η δειγματοληψία θα συνεχιστεί αύριο από τις 9πμ έως τις 5μμ στο Παυσίλυπο, από τις 8πμ έως τη 1μμ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, από τις 8πμ έως τις 11πμ στην Κεντρική Πλατεία του Παλαμά, από τις 8πμ έως τις 10 πμ στα Καλύβια Πεζούλας στο προαύλιο της Αγίας Τριάδας, από τις 10πμ έως τις 12μ στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι και από τις 12μ έως τις 2μμ στην πλατεία Μορφοβουνίου.