Η αθλητική δράση επέστρεψε και στην Καρδίτσα σε δύο εθνικές κατηγορίες που μετέχουν οι ομάδες μας. Στη Γ’ Εθνική του ποδοσφαίρου με Αναγέννηση, Ατρόμητο Παλαμά και ΑΟ Σελλάνων, καθώς και στην Α2 Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ όπου για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν συμμετέχει ο ΑΣΚ.

Έχουμε δηλαδή ήδη δύο Σαββατοκύριακα που κινούμαστε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τους “κυανόλευκους” μάλιστα να έχουν δώσει ήδη τρία παιχνίδια, καθώς είχαν στο πρόγραμμα και ένα εξ αναβολής που αφορούσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έπαιξαν με Τρίτωνα στην Αθήνα, με Αμύντα και Οίακα Ναυπλίου στο μεγάλο κλειστό με σκορ 1-2! Η πιο ωραία στιγμή πάντως, κατά τη γνώμη μας, σ’ αυτή τη “λειψή” αγωνιστική δράση από την επανέναρξη, καταγράφηκε στο τέλος του αγώνα του ΑΣΚ με τον Οίακα Ναυπλίου που έγινε το περασμένο Σάββατο και μνημονεύτηκε ιδιαίτερα και από τους “κυανόλευκους”

Με τη λήξη της αναμέτρησης κι αφού τα συναισθήματα ήταν όμορφα από τη σπουδαία και άνετη νίκη οι παίκτες και το επιτελείο του ΑΣΚ φωτογραφήθηκαν με τον  Βασιλάκη, τον πιο… πιστό φίλο του συλλόγου που τους παρακολουθεί ανελιπώς τα τελευταία χρόνια και φέτος με όλα όσα συνέβησαν με την πανδημία, είχε ασφαλώς στεναχωρηθεί από την έλλειψη. Χαρακτηριστικό το σχόλιο του προέδρου Χρήστου Δεληγιάννη:

“Ο Βασιλάκης μας, ήρθε στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό γεμάτος χαρά και η ομάδα επέστρεψε στις νίκες για πάρτη του! Ολοι μαζί πανηγυρίσαμε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το χαμόγελο του πιστού μας φίλου, μας γέμισε αισιοδοξία…”