ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Προληπτική απολύμανση των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας (video)

Στον καθαρισμό και απολύμανση του στόλου των λεωφορείων που διαθέτει, προχώρησε χθες το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας.
Στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, συνεργείο απολύμανε χθες με ειδικά σκευάσματα το εσωτερικό των λεωφορείων. Η διαδικασία της απολύμανσης έγινε σε χώρο στάθμευσης που διαθέτει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ δίπλα στη λαχαναγορά.
Όπως υπογράμμισε μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λάμπρος Σιατήρας, η καθαριότητα του στόλου αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα. Γι’ αυτό και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό, προχώρησε στην καθαριότητα και απολύμανση του στόλου του.
Η απολύμανση θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα, κυρίως σε λεωφορεία που εκτελούν συγκεκριμένα δρομολόγια εκτός Νομού.
Παράλληλα η Διοίκηση προωθεί την απολύμανση του σταθμού του ΚΤΕΛ, καθώς και την προμήθεια αντισηπτικών ώστε οι χώροι αναμονής και εργασίας να είναι ασφαλείς τόσο για το επιβατικό κοινό, όσο και για τους εργαζόμενους.
«Χωρίς πανικός και ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, με αίσθημα ευθύνης προς το επιβατικό κοινό, γίνεται απολύμανση όλων των λεωφορείων και του χώρου του ΚΤΕΛ» σημείωσε ο κ. Σιατήρας και συνέστησε στους πολίτες να είναι ψύχραιμοι και να μην επικρατεί πανικός.