Μετά από πολλές περιπέτειες (που ακόμη βέβαια δεν γνωρίζουμε αν έχουν ολοκληρωθεί ή θα συνεχιστούν!), το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα επαναρχίσει!

Μετά και την εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε εκτάκτως το Σάββατο το βράδυ κι αφού πρώτα οι αρμόδιοι της πολιτείας στο αίτημά τους για επανέναρξη, είχαν… ξεχάσει την εν λόγω κατηγορία, ορίστηκε και η ημερομηνία που οι ομάδες θα επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς!

Συγκεκριμένα η σέντρα και η συνέχεια της διοργάνωσης ορίστηκε για τις 4 Απριλίου, δηλαδή την μεθεπόμενη Κυριακή! Βεβαίως με αλλαγές πλέον στον τρόπο διεξαγωγής καθώς όπως ανακοίνωσε προσφάτως η ΕΠΟ θα έχουμε μόνον ένα γύρο όπως ακριβώς έχει προκύψει με το πρόγραμμα της κλήρωσης και η συνέχεια θα δοθεί από την 5η αγωνιστική!

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ!

Μέχρι προχθες γνωρίζαμε πως σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος η Αναγέννηση θα πάρει τους τρείς βαθμούς χωρίς αγώνα, αφού ο Μακεδονικός Φούφα Κοζάνης που ήταν ο αντίπαλος για την εν λόγω αγωνιστική είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει! Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, καθώς δήλωσε συμμετοχή, άρα θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα! Μάλιστα όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ και οι 15 ομάδες που συγκροτούν τον 3ο όμιλο στον οποίο μετέχουν και οι δικές μας, θα κατέλθουν κανονικά. Το τι θα ισχύσει τελικά με τις θέσεις ανόδου και αν θα έχουμε πράγματι και το “μίνι πρωτάθλημα” μεταξύ των πρωταθλητών των ομίλων στο τέλος, είναι κάτι που το έχει προαναγγείλει μεν η ΕΠΟ αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δουμε αν θα επιβεβαιωθεί! Αλλωστε μ’ αυτά που ζούμε, ακόμη και οι πιο επίσημες ανακοινώσεις ανατρέπονται από τη μία μέρα στην άλλη, οπότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα και πολύ περισσότερο κανείς δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η Αναγέννηση βρίσκεται σε ρυθμούς προπονήσεων από την περασμένη Τρίτη που δόθηκε ξανά το “πράσινο φως” από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετά από μια… μίνι διακοπή από την πρώτη ανακοίνωση επανέναρξης! Μιλάμε βέβαια για μια ομάδα που έχει αλλοιωθεί εντελώς η αγωνιστική της υπόσταση καθώς επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα από 4,5 ολόκληρους μήνες! Το μόνο παρήγορο είναι ότι και οι υπόλοιποι βρίσκονται στο ίδιο σημείο, αρα η συγκυρία εδώ θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το πως θα παρουσιαστούν εκ νέου στο γήπεδο κι όχι τόσο η προετοιμασία που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι και ο σχεδιασμός του ρόστερ… Η εξέλιξη, δηλαδή, του πρωταθλήματος και οι στόχοι που έχουν θέσει οι συμμετέχοντες ουσιαστικα είναι ένα… “τζόκερ” πλέον που θα το κερδίσει ο πιο τυχερός κι αυτός που θα έχει επηρεαστεί λιγότερο… Ολα αυτά, βεβαίως, εφόσον πράγματι έχουμε επανέναρξη…