Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ και το τέταρτο συνολικά, δίνει σήμερα το απόγευμα ο ΑΣ Καρδίτσας.

Το συγκρότημα της πόλης μας που μετράει ήδη τρείς συνεχόμενες νίκες (οι δύο μακριά απο την έδρα του σε Αγρίνιο και Αθήνα), υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας και φιλοδοξεί να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Mπροστά στους φιλάθλους που θα είναι στο πλευρό του ο ΑΣΚ με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό στον αντίπαλο, μπορεί ασφαλώς να φθάσει στον αντικειμενικό του στόχο που είναι η νίκη και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη.

Οι “κυανόλευκοι” εξέδωσαν, όπως το συνηθίζουν, δελτίο τύπου δίνοντας το στίγμα του αγώνα.
Επίσης αναφέρεται και στα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρηθούν για την έξαρση της πανδημίας καθώς χθες στην περιοχή μας ανακοινώθηκαν 91 νέες μολύνσεις από τον κορωνοϊο.

Αναλυτικά το γραφείο τύπου του ΑΣΚ αναφέρει για την σημερινή αναμέτρηση:
«Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο το Φίλιππο Βέροιας. Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Ο ΑΣΚ, είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και θέλει να διευρύνει το σερί του, όμως το έργο του δεν είναι εύκολο καθώς απέναντι του θα βρει μια έμπειρη και συμπαγή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Το ζητούμενο για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας είναι να περιορίσει τα ατού της αντίπαλης ομάδας και να έχει σωστή επιθετική λειτουργία, στοιχεία πάνω στα οποία δούλεψαν πολύ οι «κυανόλευκοι» στις προηγούμενες προπονήσεις.

Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα και ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Στη φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ο ΑΣΚ έχει ανάγκη τη στήριξη και το χειροκρότημα του κόσμου.
Είσοδος στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο
Για τον αγώνα του Σαββάτου, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους κάτω των 18 ετών. Οι ενήλικες θεατές θα χρησιμοποιούν την κάρτα διαρκείας τους ή θα προσέρχονται στο εκδοτήριο που θα λειτουργεί από τις 4 μ.μ.. Ειδικές τιμές ισχύουν για ανέργους και φοιτητές.

Με όλα τα υγειονομικά μέτρα θα γίνει ο αγώνας του Σαββάτου, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από την πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, για τους ενήλικες (άνω των 18) θεατές, απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. Τα παιδιά κάτω των 18, αν δε διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά, μπορούν να χρησιμοποιούν τα αντίστοιχα αρνητικά διαγνωστικά τεστ. Τέλος, όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

ΣΤΙΣ 5 μ.μ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ
Διαιτητές της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, οι Κ.Πουρσανίδης (Συνδ. Θεσσαλονίκης), Παντ.Κοϊμτζόγλου (Συνδ. Θεσσαλονίκης) και Γ.Κατωτικίδης (Συνδ. Δυτ.Μακεδονίας).»