Η αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η συγχώνευση της super legue 2 με τη football league είναι πλέον νόμος του κράτους!
Που σημαίνει ότι όποιες ομάδες κατορθώσουν φέτος από τη διαδικασία των play off της Γ’ Εθνικής να κατακτήσουν την άνοδο θα βρεθούν στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας!

Αυτό δηλαδή που συζητούσαμε πριν λίγο καιρό, είναι πλέον πραγματικότητα και πλέον τα “μπαράζ” της Γ’ Εθνικής αυτομάτως έχουν αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον!
Ως γνωστόν μέσα σ’ αυτή τη μάχη βρίσκεται και η δική μας ομάδα, η Αναγέννηση, που κατόρθωσε το περασμένο καλοκαίρι να ξεπεράσει το καθεστώς της μιζέριας που την είχε στείλει στα αζήτητα και να προβάλει πλεόν σοβαρές αξιώσεις για την άμεση επιστροφή της στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Για να συμβεί αυτό πρέπει να κατακτήσει το ένα από τα δύο εισιτήριο στα play off που έχουν ήδη ξεκινήσει και αύριο μπαίνουν στην δεύτερη αγωνιστική!
Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν ιδανικά κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή τον Ορφέα Ξάνθης με σκορ 2-0, έχουν ήδη “καβαντζώσει” τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και αύριο το απόγευμα δίνουν ένα καθοριστικό ματς στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα.

Πρόκειται για το πλέον καθοριστικό ματς (απ αυτά που προηγήθηκαν και ίσως απ’ αυτά που θ’ ακολουθήσουν), διότι αν κατορθώσουν και φύγουν νικητές κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την επίτευξη του στόχου τους.
Στα δύο μάτς που θα υπολοίπονται (μαζί με το αγωνιστικό ρεπό στην προτελευταία αγωνιστική) με Αχέροντα Καναλακίου (εντός) και Διαγόρα Στεφανοβικείου (εκτός), αν έλθει αύριο το τρίποντο, η Αναγέννηση θα ορίζει απόλυτα την τύχη της!

Γι’ αυτό, λοιπόν, άπαντες στην ομάδα δίνουν τεράστια βαρύτητα στην αυριανή κόντρα στη Θεσσαλονίκη, απέναντι σε μία ομάδα που βεβαίως παίζει κι αυτή ίσως το τελευταίο της χαρτί αφού ηττήθηκε στην περμιέρα.
Αποφασισμένη, δυνατή και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της η Αναγέννηση θα πάει αύριο για το “διπλό”…