Διαθέσιμη θα είναι από σήμερα στις 9 το βράδυ η διαδικτυακή συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Καρδίτσας με στόχο να ενισχυθούν επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Ιανό.

Δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους από τις 22 εως τις 29 Δεκεμβρίου στην διαδικτυακή πλατφόρμα estage.gr όπου θα είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη συναυλία και από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν δυο σπουδαίες Καρδιτσιώτισσες, η Ελενα Παπαρίζου και η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Επιπλέον προχθές το βράδυ εξέφρασε την επιθυμία να συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος είναι η νέα προσθήκη στους καλλιτέχνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Αυτοί είναι οι Παπακωνσταντίνου Θανάσης ,ΟNIRAMA , Γραμμένος Σπύρος, Δάντης Χρήστος, Καράλη Ηλέκτρα, Καρατζόγλου Βίκυ μαζί με τον Παναγιώτη Καρατζόγλου, Κοινοί Θνητοί, Μπούσαλης Πάνος, Nalyssa Green, Οικόνομου Ντίνος και Φάνης, Τρίο Κατάρα, Τσανάκας Χρήστος (Ονειρευτής), Φιλίππου Λάμπρος μαζί με τον Τάσο Κουφοδήμο (Λαούτο φωνή) και Θοδωρή Σιούτη(Βιολί).

Τη συναυλία θα μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος επιλέγοντας ένα από τα δύο εισιτήρια στήριξης των 5 ή 10 ευρώ ενώ θα υπάρχει και λογαριασμός για όποιον επιθυμεί να προσφέρει μεγαλύτερα ποσά. Εισιτήρια για την συναυλία μπορεί να βρει κάποιος στον σύνδεσμο:

https://estage.gr/videos/concert-for-karditsa/