Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών

«Αδυναμία» σε οχήματα και καταστήματα είχαν δύο 32χρονοι στην Καρδίτσα, η δράση των οποίων έλαβε τέλος χθες το πρωί.

Οι δύο 32χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προχθές το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά, οι δύο συνεργοί, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, αφαίρεσαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ωστόσο εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκαν.

Όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από (12-10-2018) έως σήμερα (23-10-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, οι δύο 32χρονοι διέρρηξαν τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά διάφορα έγγραφα και μία συσκευή GPS.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο ένας από τους δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από (14-10-2018) έως σήμερα στην Καρδίτσα, διέρρηξε τέσσερα καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό, είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της κλοπής, μία ζυγαριά και τρία διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.