ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού Καρδιτσιώτη από αστυνομικό στην Αντιπάρο που υπηρετεί στον αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση του 22χρονου που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του OPEN το περιστατικό διαφέρει σε σχέση με όσα παρουσιάζονται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, αφού όπως λέει ο νεαρός εκείνος προκάλεσε πρώτος τον αστυνομικό.

«O αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος. Την ίδια ώρα ο νεαρός συνέχισε λέγοντας: «Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο επεισόδιο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Επειδή φοβήθηκα για τη ζωή μου, αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω».