Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Τμήματος Συγκοινωνιών Καρδίτσας

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Νέου Αγώνα οι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Τμήματος Συγκοινωνιών Καρδίτσας η οποία απασχόλησε τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Οι έξι συλληφθέντες -τρεις υπάλληλοι του τμήματος συγκοινωνιών και τρεις ιδιοκτήτες σχολών οδηγών- απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα με τη σύμφωνη γνώμη των οποίων αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.
Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ για τον καθένα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Οι έξι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή και απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας, της παράνομης δωροδοκίας-δωροληψίας, της ψευδούς βεβαίωσης και της παράβασης καθήκοντος καθώς και της ηθικής αυτουργίας σε αυτές.

Να θυμίσουμε όπως είχε αποκαλύψει ο Νέος Αγών (εδώ) ότι μετά την έφοδο των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ στο Τμήμα Συγκοινωνιών, οι έξι εμπλεκόμενοι είχαν μεταφερθεί στην Αθήνα, στην έδρα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Στη συνέχεια επέστρεψαν στην Καρδίτσα το απόγευμα της Παρασκευής και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα από όπου είχαν πάρει προθεσμία για την απολογία τους.