Τη διοργάνωση της 17ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενός διαγωνισμού ή φεστιβάλ με προϊόντα του Νομού Καρδίτσας και τη δρομολόγησης της δημιουργίας ενός μουσείου καπνού στο χώρο των καπναποθηκών προβλέπει μεταξύ άλλων ο προγραμματισμός δράσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για το 2021.

Ο προγραμματισμός των δράσεων και ο προϋπολογισμός του νέου έτους εγκρίθηκαν στη χθεσινή τηλεσυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως τονίστηκε, σαφής προγραμματισμός και ακριβείς προβλέψεις στις ακραίες συνθήκες που βιώνει η χώρα και η περιοχή δεν μπορούν να υπάρξουν. Η πανδημία μάλιστα εντείνει την αβεβαιότητα σε οποιονδήποτε σχεδιασμό.

Εμποροβιοτεχνική Έκθεση

Σύμφωνα με την Έκθεση της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΒΕ, προβλέπεται η διοργάνωση της 17η Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης τον Οκτώβριο του 2021, ενώ προγραμματίζεται η αναβάθμιση του εκθεσιακού χώρου σε νέο μοντέλο.

Φεστιβάλ με τοπικά προϊόντα, λουκάνικο για γκίνες

Παράλληλα στον προγραμματισμό μπαίνει και η διοργάνωση του πρώτου διαγωνισμού ή φεστιβάλ με προϊόντα του Νομού Καρδίτσας. Διοργάνωση η οποία προβλέπονταν και στο φετινό πρόγραμμα δράσεων, ωστόσο η πανδημία και οι εξελίξεις στη δημόσια υγείας ανέτρεψαν τον οποίο σχεδιασμό.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα