Μικρή σε αριθμό ωστόσο αντιπροσωπευτική της επιχειρηματικότητας του νομού Καρδίτσας, ήταν η συμμετοχή των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, στην 83η Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης.

Οι 8 επιχειρήσεις που έδωσαν το παρών έφυγαν ικανοποιημένες από την παρουσία τους στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χώρας καθώς το περίπτερο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

“Τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές” τόνισε στο “ΝΑ” ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Γ. Ντενίσης σημειώνοντας ότι στόχος του επιμελητηρίου είναι να διευκολύνει τις τοπικές επιχειρήσεις να προβληθούν, με όσο το δυνατόν μικρότερα κόστη. Υπ’ αυτή την έννοια, σύμφωνα με τον κ. Ντενίση, η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης ήταν επιτυχημένη καθώς δόθηκε στους συμμετέχοντες ένα σημαντικό βήμα προβολής και ανάδειξης των επιχειρήσεών τους.

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση είναι οι έξης:

Β. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ & ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ

ΑΦΟΙ Δ. ΚΙΣΣΑ Ο.Ε.-ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΡΑΧΜΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΒΥΡΩΝ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΣΚΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ  ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΙΑ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ: ΤΣΑΝΤΑ – ΚΕΝΤΗΜΑ – ΠΛΕΚΤΟ

Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΕΡΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ-ΑΕΡΙΣΜΟΥ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ.