Συνέχεια στην κόντρα του με τον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, δίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σε νέα δήλωσή του, και ενώ είχε προηγηθεί ένα οργισμένο tweet, αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεων βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση.

Στη δήλωσή του, ο κ. Καμμένος υπογραμμίζει πως «στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι πενήντα εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση, προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στη ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν«.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά, είπε ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του, προσθέτοντας με νόημα: «Το πολύ της θλίψεως…».

Την ίδια ώρα, πηγές από το στενό περιβάλλον του Νίκου Κοτζιά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απάντησαν με νόημα στον Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ότι «αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε».