Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες που εκφράστηκαν από το “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” και από φιλάθλους της Αναγέννησης για την τύχη του συλλόγου σχετικά με τις αποφάσεις της ΕΠΟ λόγω κορωνοϊού.

Οντως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη λήξη των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και έθεσε σε ισχύ για τις θέσεις ανόδου την βαθμολογία που διαμορφώθηκε πριν τη διακοπή!

Αυτό σημαίνει ότι την άνοδο στη Γ’ Εθνική παίρνει ο Απόλλων Μακρυχωρίου και μένει εκτός η Αναγέννηση που ήταν δεύτερη για ένα βαθμό πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και μάλιστα μη προλαβαίνοντας να δώσει το ματς του δεύτερου γύρου με την ανταγωνίστριά της στο Στάδιο!

Μια εξέλιξη οδυνηρή και οπως είναι επόμενο έρχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και το -6 που κληρονόμησε ο σύλλογος απο την περσινή τραγική σεζόν όπου η διοίκηση τον οδήγησε σε απόσυρση από τη Γ’ Εθνική σε υποβιβασμό και σε τιμωρία!

Πλέον το λόγο έχει η ΕΠΣΚ που πρέπει ν’ αντιδράσει ως μέλος της ΕΠΟ σ’ αυτή την καταστροφική για το ποδόσφαιρο του νομού εξέλιξη και φυσικά η Αναγέννηση.

Το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα μακρύ…