Σε… εφιάλτης μετατράπηκε μία αγγελία που ανήρτησε στο διαδίκτυο, μία γυναίκα από το Μουζάκι, καθώς έπεσε θύμα απατεώνων.

Οι επιτήδειοι κατάφεραν να πείσουν την παθούσα να μεταβεί σε υποκατάστημα τράπεζας και να καταθέσει 19.000 ευρώ σε δύο δόσεις, με αποτέλεσμα τα χρήματα να κάνουν «φτερά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (δύο άντρες – μία γυναίκα), εκ των οποίων η γυναίκα συνελήφθη, για απάτη σε βάρος ημεδαπής. Ειδικότερα, την Τετάρτη το πρωί, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την παθούσα, η οποία είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης γεωργικού ελκυστήρα σε ιστοσελίδα. Ακολούθως, η παθούσα πείσθηκε να μεταβεί σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Μουζάκι, όπου από το ΑΤΜ, καθοδηγούμενη τηλεφωνικά και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό που της υποδείχθηκε, συνολικά το χρηματικό ποσό των -19.000- ευρώ, σε δύο δόσεις. Η γυναίκα-δράστιδα εντοπίσθηκε και συνελήφθη προχθές το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.