Επιτυχημένο ήταν το χειρουργείο στον 16χρονο που τραυματίστηκ χθες βράδυ στο τροχαίο στη γέφυρα του Αλκαζάρ, ενώ περπατούσε αμέριμνος με συνομήλικη φίλη του.

Ο νεαρός χειρουργήθηκε στην κνήμη, το μηριαίο και το βραχιόνιο οστό και στη γνάθο που είναι το πιο επιπόλαιο τραύμα του.

Η κοπέλα που τραυματίστηκε επίσης στο τροχαίο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάστσση.

Νωρίτερα είχε γίνει έκκληση από τους γιατρούς του νοσκομειου για αίμα για τους δύο 16χρονους και υπήρξε μεγαλη ανταπόκριση από τους Λαρισαίους

Οι ευχές του δημαρχου μέσω του fb για τους δύο 16χρονους

Επιτυχές το χειρουργείο στον 16χρονο-Έδωσαν αίμα το μεσημέρι οι Λαρισίοι για τους δύο νεόυς

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των δύο ανήλικων παιδιών που τραυματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό τροχαίο του Αλκαζάρ, στέλνει μέσα από το Facebook, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Αναλυτικά η δήλωσή του:
Προκάλεσε σοκ σε όλους μας το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην γέφυρα του Αλκαζάρ και το γεγονός ότι δυο νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά.
Σε συνεννόηση με τις προέδρους της 2ης και της 3ης Κοινότητας του Δήμου μας, κυρίες Σοφία Γκονέλα και Ειρήνη Χατζούλη ενημερώσαμε την Αιμοδοσία του ΠΠΝΛ ότι οι τράπεζες αίματος των δυο κοινοτήτων διαθέτουν μονάδες αίματος για την χειρουργική αντιμετώπιση της υγείας των παιδιών.
Ενημερώθηκα επίσης για τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών, συλλόγων και οργανώσεων που κινητοποιήθηκαν άμεσα και ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προφορά αίματος.
Οι ευχές όλων των Λαρισαίων για αποκατάσταση της υγείας συνοδεύουν τα παιδιά.