Η εποχή διοίκησης Παπαδημητρίου ξεκινάει και επίσημα στην Αναγέννηση αφού  το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο συνέλευση, ως τελευταία τυπική πράξη, για την αλλαγή της διοικητικής κατάστασης που ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε εδώ και δύο μήνες.

Ως γνωστόν τους “κιτρινόμαυρους” “τρέχει” από τον περασμένο Ιούλιο η διοίκηση Παπαδημητρίου που διαδέχθηκε τον Θέμη Καραμπέκο στα ηνία του ιστορικού συλλόγου.

Ο πρώην πρόεδρος που βρέθηκε επικεφαλής πέρσι το καλοκαίρι στην προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα από την απίστευτη κατρακύλα στην οποία την οδήγησαν με απόσυρση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υποβιβασμό στα τοπικά για πρώτη φορά στα χρονικά, έναν μηδενισμό με -6 βαθμούς και ένα πρόστιμο 6.000 ευρώ ως ποινή!

Εκανε την προσπάθεια που πραγματικά χαρακτηρίζεται με θετικό πρόσημο διότι η Αναγέννηση πρωταγωνίστησε και ατύχησε καθως πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος ενώ βρισκόταν στη δεύτερη θέση με έναν μόλις βαθμό διαφορά, το πρωτάθλημα με απόφαση της ΕΠΟ λόγω κορωνοϊού ολοκληρώθηκε!

Αναμφίβολα η θητεία του κ. Καραμπέκου σε σχέση με τις οδυνηρές καταστάσεις που ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά χαρακτηρίζεται θετική και πιστεύουμε ότι τώρα με τη νέα κατάσταση θα έχουμε ακόμη καλύτερη εξέλιξη.

Ηδη άλλωστε η Αναγέννηση με την ανάληψη των ηνίων από τον κ. Παπαδημητρίου έχει αλλάξει κατηγορία καθώς πήρε τη θέση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και θα μπεί την ερχόμενη Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με στόχο τον πρωταθλητισμό…