Tο μεγάλο διάστημα κατά το οποίο παραμένουν κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί εκμεταλλεύτηκε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά και προχώρησε σε μια σειρά εργασιών συντήρησης στον Παιδικό Σταθμό Παλαμά και στη συντήρηση όλου του κτιρίου του Παιδικού Σταθμού Προαστίου έτσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμος με την επανέναρξη των μαθημάτων, καλαίσθητος και άκρως λειτουργικός.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, όπως σημειώνει ο κ. Βάιος Μπακαβέλος, είναι το βάψιμο όλου του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου του κτιρίου, βάψιμο της περίφραξης, αντικατάσταση όλων των υδρορροών του κτιρίου, συντήρηση της σκεπής, αντικατάσταση λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού με λάμπες led τελευταίας τεχνολογίας, αντικατάσταση φθαρμένων κουρτινόξυλων, αντικατάσταση κουρτινών, συντήρηση στην υδραυλική εγκατάσταση του κτιρίου, αντικατάσταση φθαρμένων υαλοπινάκων, τοποθέτηση νέων μοκετών, έγινε συντήρηση και βάψιμο όλων των ξύλινων επίπλων και των κουφωμάτων.

Επόμενες εργασίες που ακολουθούν από μέρα σε μέρα είναι η επέκταση της ήδη υπάρχουσας πιστοποιημένης παιδικής χαράς με τοποθέτηση επιπλέων πιστοποιημένων οργάνων.