Έσπασε πλέον κάθε ρεκόρ η τιμή του σκληρού, καθώς σήμερα στον κλειστό διαγωνισμό που έκανε ο ΑΣ Nίκαιας κατάφερε να κλείσει τιμή για τον παραγωγό της τάξης των 52 λεπτών το κιλό, γεγονός που σημαίνει 53 με 54 λεπτά για το συνεταιρισμό.Πλειοδότης ήταν οι μύλοι Κεπενού.

Ζούμε ιστορικές στιγμές στον κάμπο, από πλευράς τιμών σχολίαζε σήμερα γνωστός γεωπόνος, αλλά δεν έκρυβε τον προβλημτισμό του για το τι θα σημάνει αυτό από πλευράς ακρίβειας για τους καταναλωτές.

Αξίζει να τονιστεί πως στη γειτονική Χάλκη, ο εκεί συνεταιρισμός είχε την προηγούμενη εβδομάδα κλείσει τιμή κοντά στα 47 λεπτά το κιλό, με έμπορο, ενώ ήδη από τις αρχές Αυγούστοου είχε σπάσει το φράγμα των 40 λεπτών στο θεσσαλικό κάμπο

Όλα δείχνουν ότι το ανοδικό ράλι συνεχίζεται, ενώ αρκετοί παραγωγοί το κρατούν ακόμη στις αποθήκες προσδοκώντας ότι θα φτάσει σε επίπεδα ακόμη και πάνω από τα 55 λεπτά.

Εντωμεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα και από την πλευρά του βαμβακιού, δύο με τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει η συγκομιδή, καθώς η διεθνής τιμή με αναγωγή στο σύσπορο σύμφωνα με το δελτίο του ΟΠΕΚΕΠΕ, παραμένει σταθερά πάνω από τα 60 λεπτά